Hardloopgala Gilze afgelast!

Beste Deelnemers, Sponsoren, Verkeersregelaars, E.H.B.O.’ers en Vrijwilligers,

Met een zwaar hart moeten wij jullie helaas mededelen dat het Hardloopgala Gilze dit jaar niet door kan gaan vanwege een tekort aan vrijwilligers. Dit is een besluit dat we met pijn in ons hart hebben moeten nemen, maar we hopen op jullie begrip en steun.

Allereerst willen we iedereen die zich heeft aangemeld om deel te nemen aan de wedstrijd hartelijk bedanken. Jullie enthousiasme en sportieve inzet zijn de drijvende kracht achter dit evenement. We hadden graag samen met jullie aan de startlijn gestaan en genoten van een prachtige sportieve dag. Jullie inschrijfgelden worden uiteraard teruggestort.

Ook willen we onze diepe dank uitspreken aan alle sponsoren:
RunX Tilburg, de Huyskamer Gilze, de Schakel Gilze, van Dun Advies, Vermetten Accountants, Rabobank, Boels, Dolk FM, Plus Gilze, Wilco Fruit, Tieman Trading. Jullie bereidwilligheid om ons te ondersteunen, zowel financieel als materieel, heeft ons enorm geholpen in de voorbereiding en organisatie van dit evenement en was essentieel voor het succes van eerdere edities.

Daarnaast aan alle verkeersregelaars, E.H.B.O. en vrijwilligers die hun tijd en energie hebben aangeboden om dit evenement mogelijk te maken. Jullie inzet en betrokkenheid zijn van onschatbare waarde en we zijn jullie ontzettend dankbaar voor jullie toewijding en steun.

Na 15 succesvolle jaren komt er helaas een einde aan de organisatie van het Hardloopgala Gilze. Het is een moeilijke beslissing, maar we kijken met trots terug op alle mooie momenten, sportieve prestaties en de geweldige gemeenschap die we samen hebben opgebouwd. 
Hoewel het dit jaar niet gelukt is, blijven we dankbaar voor alle jaren van enthousiasme, inzet en steun die jullie hebben getoond. Jullie hebben het Hardloopgala Gilze tot een onvergetelijk evenement gemaakt.

Nogmaals, onze oprechte dank aan iedereen voor jullie begrip en medewerking. We zullen de mooie herinneringen aan deze bijzondere jaren koesteren.

Met sportieve groet,
Organisatie Hardloopgala Gilze

Hoofdsponsor: